Analiza meciului Aachen – Munster

Viata grea pentru Alemannia Aachen si in 3.Bundesliga, acolo unde este pe punctul de a-si lua zborul catre zone si mai tulburi dupa zece etape scurse din campionatul curent. 10 puncte agonisite de gazde din 30p posibile! La toate acestea, mai adaugam faptul ca primele 8p au fost adjudecate in primele 4 intalniri si avem o imagine completa asupra ceea ce se intampla in curtea Alemanniei!

Misiunea lor nu este una deloc simpla, ba dimpotriva, trebuie sa revina la seria de victorii care o propulsau anul trecut pe locuri ceva mai onorabile, si in niciun caz cu iz de liga regionala. In plus, Alemannia nu va putea conta pe cinci jucatori cheie, in speta: Albert Streit, Marcel Heller, ambii suspendati, in vreme ce Sascha Rosler, Aimen Demai si Thimmy Thiele sunt accidentati.

Comparativ cu Aachen, Preusen Munster este la celalalt pol al clasamentului, in frunte, la mare batalie cu Unterhaching si Arminia Bielefeld pentru un loc in 2.Bundesliga. Spre deosebire de adversarii sai de astazi, Preusen vin cu o injectie puternica de moral capatata in runda precedenta, cand au dispus, scor 4-0, de una dintre pretendentele la un loc caldut alaturi de granzi (Arminia). Meci in care, Munster era lista la pariuri Unibet online cu sansa a doua!

Trecand peste situatia din 3Bundesliga, Preusen s-a descurcat de minune si in Cupa Germaniei, castigand in fata lui Werder Bremen. Pentru moment, detin si un record in acest sens: 440 de minute fara gol primit. Nu mai e niciun secret pentru nimeni ca vor folosi acelasi prim “11” uzitat in meciul din campionat cu Arminia Bielefeld.

La Aachen situatia e putreda de cativa ani buni: nu mai putin de 8 ani in perioada 2007-2012 nu este un semn tocmai promitator in ceea ce priveste viitorul echipei. Moralul echipei este la un nivel scazut, in ciuda faptului ca sunt asteptati la stadion peste 10.000 de fani. Pentru a intra in contact cu pariuri sportive-info, testati siteurile si specialitate si incercati cu incredere agentia online Unibet, care pune la bataie o cota de 2.88 pentru o revenire a Alemanniei.

Leave a Reply