Ce e cu atatia vloggeri ?

Nu stiam mare lucru despre ce inseamna un vlogger sau in ce consta cu adevarat. Am inceput sa inteleg odata cu serialul “Miez” facut de cei de la creativemonkeyz care defineste intr-un fel cuvantul.In care se raspunde la intrebari si se sugereaza diferite link-uri/site-uri interesante. Acum aproximativ 2 saptamani am dat peste doza de haş care e cam acelasi lucru cu ce se intampla in miez, singurele diferente intre cele 2 este ca in primul tipul are barba si e mai rotofei, iar in al doilea baiatu e mai slab si fara barba. Sunt axate cam pe aceleasi idei, raspund la intrebarile publicului, discuta despre stirile zilei si mai pun ceva filmulete amuzante. Cu toate ca se aseamana putin au avut si au succes.

Acum despre vloggeri cu varsta cuprinsa intre 13-17 ani pot spune ca s-au cam dublat. Cele doua seriale de mai sus iti inspira ceva ,dar asta va spun cu mana pe inima ca nu ma impresioneaza cu nimic. Tot ce vad e un baiat de 13 ani, pletos, dornic de afirmare. El spune ca si-a propus sa isi faca un Video Blog de mult timp, dar reamintesc, el are 13 ani. Mai explica ca urmareste vbloguri de ani buni, el avand 13 ani. Ne povesteste ca a avut un caine si ne arata ce ochelari purta el. Pai ba, ce ma doare pe mine ca purtai tu ochelari sau ca iti place harry potter ?In fine,n-am nimic cu el,doar l-am luat ca exemplu.

Aici vedeti  exemplul unui baiat cred ca mai mic decat primul care cica raspunde la intrebari. Tarap tarap taraap tarrraap, daca videoclipul se intituleaza “Intrebari” inseamna ca raspunzi la intrebari, ma gandesc eu. Ce argumenteaza el la intrebarea “cati ani ai” si la “in ce clasa esti” ,ne lasa pe noi sa descoperim. Mai fain de atat nici ca poate fi.

Iar capusa e tot un Video blog ,doar ca o are in prim plan pe o fata sau o vloggeriţă cum vreti sa ii spuneti. Genul asta de persoana te poate inspira intr-un fel prin parerile ei fie ca sunt inspirate fie ca sunt ironice. Prima chestie care mi-a placut a fost sinceritatea ei.Si  cu toate ca nu e foarte zambareata iti poate da tie un zambet prin gesturile ei.

 

Leave a Reply