Filme recomandate #1

In ultimul timp am inceput sa imi iau de pe filelist orice film care mi s-a parut fainut dupa trailer.

Pana acum recomand:

The Words

Este prezentata viata unui scriitor, Rory Jansen,  care traieste de pe o zi pe alta si spera ca intr-o zi sa ii vina ideea unui best-seller. La un moment dat cand se afla cu sotia lui in luna de miere in Paris gaseste intr-un magazin de vechituri o geanta care ii facea cu ochiul. Acolo avea sa gaseasca mai tarziu un manuscris pentru o carte care nu a fost niciodata publicata. A trecut-o cu numele lui si asta i-a adus in cele din urma celebritatea.

Pana cand un batranel ii strica socotelile spunandu-i ca el este defapt autorul acelei povesti. Ii explica cum a ajuns defapt acea geanta in Paris dupa al doilea razboi mondial. I-a mai spus ca el a venit sa-l cunoasca doar sa-i faca cunoscuta povestea din spatele cartii, nicidecum pentru bani.

Toata aceasta incurcatura este o creatie finctionala in spatele careia se afla Clay Hammond. Sedus de o absolventa el ajunge sa-i dezvaluie cateva legaturi dintre roman si trecutul sau.

The last stand

Il are in prim plan pe Ray Owens(Arnold Schwarzenegger), un serif din Sommerton Junction care s-a saturat sa lupte impotriva traficantilor de droguri din L.A.

Chiar in acelasi timp un cautat lider al mafiei mexicane reuseste sa scape din mainile FBI si se indreapta spre micutul oras cu scopul de a trece granita ajutat de oamenii sai si bineinteles de o masina sport care ii face de ras pe politistii aflati in urmarirea lui.

Ray Owens impreuna cu subalternii sai incearca sa il opreasca chiar daca nu sunt la fel de experimentati.

 

Latest Comments

  1. Andrei May 4, 2013
  2. barbara May 7, 2013
  3. simona May 8, 2013
  4. Bogdan May 9, 2013
  5. alina May 11, 2013
  6. Razvan May 11, 2013
    • vlad May 11, 2013
  7. Ciprian May 20, 2013

Leave a Reply