A fi o altfel de oaie

De cele mai multe ori cand se creeaza o pagina de Facebook, un grup sau orice altceva oamenii vin din pura curiozitate si din dorinta de a contribui la ideea ce sta la baza cercului format. Lucrurile tind sa mearga bine la inceput, toata lumea e ok, se schimba pareri, rasete, cacaturi, insa la un moment dat unei oite i se aprinde un bec in cap care o face sa vrea sa schimbe ceva din cauza frustrarii acumulate.

Povestioara se aplica cel mai bine pe o chestie ce a prins foarte bine, cel putin la Cluj, “Esti din Cluj daca..”. Persoanele au realizat ca inceputul frazei il au deja servit pe tava si tot ce mai trebuie sa faca e sa gaseasca ceva de care isi aduc si altii aminte. Toate bune si frumoase pana cand apare un pizdocel ce strica atmosfera si isi exprima nemultumirea fata de tot ce se intampla acolo. Cad in plasa cei care sunt usor influentabili si care vor sa ia si ei atitudine incepand prin a-si manifesta apucaturile de coioti intr-un loc de unde au facut si ei parte candva.

Ceea ce vreau sa spun e ca in momentul in care te plictisesti de un lucru ce altora inca le mai face placere, lasa-i in pace.

fuck-off-please

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *