Andra, rapita de un taximetrist

Mie imi miroase a facatura in farsa asta marca Happy Hour. Pentru cei care nu stiu despre ce vorbesc ieri Andra stiti voi,ardeleanca, a fost purtata prin tot Bucurestiul de un taximetrist pus de sotul ei Catalin Maruta pentru a o scoate din sarite. La inceput soferul tot insista sa ii cante ceva in masina ca sa ii auda minunata voce live.

Asta n-a deranajat-o cu nimic, insa a deranjat-o ca intr-un anume moment taximetristu s-a luat de Maruta si de emisiunea lui si atunci Andra si-a mai pierdut din calm. Dar cand au trecut deja 2 ore si ea tot nu ajunsese la Mediapro Music s-a enervat atat de tare incat a inceput pur si simplu sa injure,sa isi sune tot neamu sa le spuna ca e tinuta prizoniera intr-un taxiu. Acum sa va spun de ce cred ca e facut dinainte tot. Ea a avut prea multe ezitari sa iasa din masina ca tot incerca sa deschida usa si sa plece, dar tot o inchidea inapoi si isi relua injuriile catre sofer. Daca eram in locul ei ii dadeam la ala cati bani ii datoram pana in acel moment si ma dadeam jos cu prima ocazie. Nu mai stai cu ala la taclale daca vezi ca nu intelege ce ii spui. La sfarsit ea a inceput sa planga, iar cand cand a observat ca i-a dat teapa sotul de ziua lui David a inceput sa sughita de speriata ce era.

Inca un motiv pentru care eu cred ca a fost ceva regizat e ca totusi sunt sot si sotie, iar tu ca sot nu poti sa ii faci asa ceva sotiei tale doar de dragul rating-ului emisiunii tale.

Leave a Reply