Andrei Leonte e suspectat ca a incalcat regulamentul concursului

Castigatorul “X Factor” e suspectat ca a incalcat regulamentul concursului. Andrei Leonte a jucat la doua capete si risca sa piarda 200.000 de euro.

Clipele de extaz pe care le-a trait de Revelion, cand a fost ales castigatorul primei editii “X Factor” si, de asemenea, al premiului de 200.000 de euro, s-au transformat in agonie pentru Andrei Leonte. El este suspectat ca avea deja un contract cu o casa de discuri, fapt ce incalca regulementul, si asa tanarul sta cu sufletul la gura in asteptarea verdictului, fiind la un pas sa piarda premiul.Daca l-a avut vreodata.

Am vazut scris undeva ca el a fost “turnat” la sefii de la Antena 1 ca ar fi avut un contract cu o casa de discuri inainte de concurs.Coincidenta sau nu, tot cei de la Antena 1 i-au facut felul sa nu cumva sa lase acel premiu care le-ar putea reveni lor de caciula.

Si ca sa nu ne punem semne de intrebare despre decizia pe care o vor lua au zis ca fac investigatii de cateva saptamani, insa urmeaza sa ii consulte si pe reprezentantii “X Factor” din strainatate.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *