Anunturile online

Dupa parerea mea adaugarea unui anunt pe internet este mult mai usoara in zilele noastre decat publicarea lui in ziarele locale. La o simpla cautare gasim foarte multe site-uri de anunturi online.

Cu cat se dezvolta mai mult internetul cu atat se dezvolta site-urile de acest profil. In principal este bine sa le alegem pe cele mai cunoscute si evident cele mai accesate si recomandate. Astfel sansele ca anuntul tau sa fie vizualizat de cat mai multe persoane cresc.

Un aspect care merita precizat este faptul ca pe cam toate site-urile postarea anuntului este gratuita. Esential este sa ne inregistram, ceea ce nu ne va lua decat cateva minute, iar dupa aceea doar cateva descrieri mai stau in calea postarii acelui anunt. In cazul in care articolele se posteaza automat nu o sa asteptati, dar daca sunt acceptate de un administrator v-a dura cel putin o zi. Daca acel site este vizitat de multe persoane si cunoscut veti avea sansa sa il vindeti cat ati zice peste. Ori se poate adauga pe cat mai multe, iar sansele de vindere cresc.

Cand adaugam un anunt trebuie sa avem in vedere categoria la care il punem la dispozitia eventualului client. Asta dupa ce citim “termenii si conditiile” impuse de acel site. Nu de alta, dar sa nu ne trezim cu anuntul suspendat din cine stie ce motiv. Regulile in mare ar fi sa nu un titlu neclar, sa nu folosim un limbaj injurios etc.

Daca avem un produs de tip laptop, aparat foto sau orice alt gadget ar fi de preferat sa punem si poze aferente acelui produs, cat mai clare posibil pentru ca posibilul cumparator sa stie exact ce cumpara. In poza sa fie incluse si cablurile, incarcatoarele si tot ce mai aveti de la acel produs.

Aceste site-uri se aseamana mult cu cele din ziare pentru ca au anunturi din fiecare oras. De exemplu anunturi gratuite cluj. Ma ajuta pe mine ca si cumparator sa gasesc produse din zona mea.

Nu in ultimul rand aveti grija sa puneti toate datele personale adevarate si nu fictive pentru a nu pierde eventualii cumparatori.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *