Banat de AdSense – Ce ar trebui sa stiu ?

In primul rand ar trebui sa luati la cunostinta ca acel cont nu se va mai recupera niciodata. Nu conteaza cati bani ati avut pana in acel moment, plangeti, suspinati, dar nu dramatizati. Sunt extrem de mici sansele sa fie reactivat.

In al doilea rand ganditi-va ce ati facut in ultimele saptamani cu reclamele voastre. Pe unde le-ati afisat, cat ati respectat politica AdSense, pe cati prieteni i-ati pus sa dea click-uri ca voi sa faceti banuti si asa mai departe. Luati un pix si o foaie si notati toate aceste aspecte. Daca cumva sunteti total increzator in faptul ca nu ati incalcat cu nimic politica de la Google aveti in mail-ul primit un link unde puteti face o reclamatie. La care sincer sa va spun vi se va raspunde cam intr-o luna poate chiar mai mult.

Multi s-au plans de ceea ce se intampla la AdSense, dar parerea mea ar fi ca daca nu ai antecedente cu ei, daca ai respectat toate prevederile inca de cand ai facut primul pas ca “Publisher” ai toate sansele sa iti iei banii luna de luna.

Eu personal am fost banat de ei acum vreo 2 ani pentru click-uri invalide care probabil au venit de la cineva rau intentionat. Am facut o sesizare la care mi s-a raspuns in 1 luna jumate si in care scria ca nu imi pot reactiva contul. Erau acolo cam 20$, no problemo. Acum cateva saptamani am facut un alt cont sa incerc o ultima data. M-au banat si de data asta cred ca din cauza adresei, numelui pentru ca pe vremea asta trebuia sa trimita un PIN.

Ca si alternative pe langa AdSense va pot recomanda AddBrite, Bidvertiser. Daca mai aveti si voi cateva va invit sa le impartasiti.

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *