Bear Grylls a fost concediat de Discovery Channel

Neinfricatul britanic Bear Grylls, vedeta emisiunii “Tehnici esenţiale de supravieţuire/ Man vs. Wild”, a fost concediat de conducerea postului de televiziune Discovery Channel, în urma unor dispute contractuale.

Pe net circula un zvon cum ca cei de la Discovery l-au dat afara pentru ca cele doua parti nu au ajuns la un acord comun in privinta noului sezon “Tehnici esenţiale de supravieţuire” si asa drumurile lor s-au despartit amiabil din cate se pare.

Pot zice ca e pierdere uriasa atat pentru cei de la Discovery cat si pentru public. Imi amintesc cand ma uitam la el o vara intreaga plus reluarile. Aveai ce sa inveti de la acest om cu toate ca uneori mai sarea calul ca de exemplu: a baut intr-o emisiune cand se afla intr-un desert pipi din pielea de sarpe ,lucru dezgustator. Si alte peripetii pe care le-a facut. Pe unii i-a invatat cate ceva, iar pe altii i-a lasat cu un gust amar in gura.

Putem aminti ca:

Emisiunea “Tehnici esenţiale de supravieţuire” este difuzată în peste 200 de ţări, inclusiv în România. Într-un studiu realizat recent cu prilejul sărbătoririi a 15 ani de Discovery Channel în România, Bear Grylls a fost ales prezentatorul TV preferat de români (60% dintre voturile respondenţilor), el fiind urmat în top de Adam Savage şi Jamie Hyneman din “Vânătorii de mituri” (41%) şi de Jeremy Clarkson din “Top Gear” (39%).

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *