Campanie Anti-VOYO

Despre Voyo ma gandesc ca ati auzit cu totii. Este acel site care iti ofera calitate la niste seriale si filme, dar la un moment dat iti spune stop si te pune sa platesti daca vrei mai mult. Este acel site care a fost crescut de MediaPro si acum trebuie sa isi merite banii.

Campanie Anti-VOYO

Totul e bine pana cand cei care se ocupa de Voyo au zis ca banii care le revin nu sunt destui asa ca au atacat pe nimeni altcineva decat concurenta. Reprezentata de site-urile cu owneri cu varste probabil intre 15-20 de ani care atunci cand au auzit ca vin mascatii peste ei au inchis taraba si s-au facut nevazuti. Au profitat de frica lor pentru inceput. Ca mai apoi sa actioneze cu chemari in judecata prin politia romana pentru ceilalti detinatori de site-uri de filme, seriale online.

Acum cateva zile s-a deschis si o pagina de Facebook care a ajuns acum la 15.000 de like-uri prin care se doreste ca aceasta actiune initiata de trustul MediaPro sa inceteze. Un fel de protest electronic asa cum se si autointituleaza. Pe langa asta exista si o petitie online in care puteti da o parafa daca sunteti de acord. Acolo s-au adunat in jur de 1.600 de semnaturi virtuale.

Nu stiu daca ii impresioneaza cu ceva pe cei de la CNA implicit ProTV, dar e de apreciat ca o masa de oameni incearca sa ia atitudine impotriva unui abuz ca altfel nu se poate numi. Acta nu a putut inchide acele site-uri si o face o televiziune, da-o dracului de treaba.

 

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *