Cateva despre Harlem Shake-ul din Cluj

Nu am putut sa ma abtin sa nu scriu cateva cuvinte despre prostia asta care a adunat toate oile la un loc in diferite orase.

Prima tentativa a avut loc in 17 februarie dintr-un anunt pe Facebook.  Atunci s-au strans cateva sute in parcul de langa Cetatuie. Continuarea o puteti vedea aici.

Mai tarziu baietii care au “organizat” chestia asta sau mai bine spus cei care au apasat cateva taste pentru a crea un eveniment s-au gandit sa se mai stranga o data in centrul Clujului cu mai multe oi si zimbrii. Ce a rezultat se poate vedea aici.

Eu n-am nimic cu ei. Din punctul meu de vedere bravo lor ca s-au distrat si s-au simtit bine. Problema e ca nu stim sa facem nimic original si copiem tot ce vedem pe net ori la televizor. Daca ar fi fost intrebati de ce au venit acolo majoritatea raspundeau ca asta e noul trend.

Am tot vazut diferite comentarii care contin jigniri la adresa lui Boc, Basescu sau Ponta. Prin asta deja vorbim de acei oameni care sunt mult mai ratati si care stau sa faca cine stie ce legaturi intre evenimente si oameni politici. Au mai comentat ca 3000 de oameni nu ies in centru nici daca raman fara slujbe sau pentru a protesta impotriva actualei conduceri. Lumea nu iese in strada pentru lucrurile alea deoarece ei copiaza alti oameni care stau la caldurica in casa, asa ca de ce ar iesi ei.

Si inchei apoteotic prin a spune ca un lucru e amuzant prima si eventual a doua oara. Dupa aia deja il stiu toti si devine un maare cacat.

Latest Comments

  1. Calin March 10, 2013
  2. Cristi D. March 10, 2013
  3. Mihalcea Valentin March 10, 2013
  4. Sandu March 12, 2013
  5. tudor mateescu March 14, 2013
  6. DVR April 1, 2013

Leave a Reply