Cateva idei despre fericire

Esti atat de fericit cat vrei sa fii de fericit si atat de nefericit cat vrei sa fii de nefericit. Alegerea iti apartine. N-ati vazut oare persoane care isi plang de mila si totusi gasesc placere in asta. Se plang ca sunt nefericite si in acelasi timp le place sa vada pe fetele celorlalti compasiunea stupida? Le spui ca ar putea face ceva sa-si schimbe viata sa nu se mai complaca in starea aia de rahat care ii face nefericiti si ei spun ca nu se poate incerca, ca nu merge, ca nu merita. Sau alte persoane care orice s-ar intampla, orice probleme ar avea.. le vezi cu zambetul pe buze mereu,nepasatori, gata de distractie. Si in acelasi timp rezolvandu-si problemele cu o rapiditate uimitoare + ca invata ceva din acele lucruri. .. De unde diferenta asta? Simplu.. Unii vor sa fie nefericiti si le place si nu fac nimic sa schimbe asta… iar ceilalti vor sa fie fericiti.. si le place.

Viata nu reprezinta ceea ce ti se intampla, necazuri si alte balarii. Viata inseamna 1% ce ti se intampla si 99% atitudinea ta fata de ce ti se intampla.

De exemplu poti sa faci un accident si sa ramai invalid toata viata. Ai doua variante: sa te plangi mereu ca soarta a fost nemernica cu tine si sa ai o viata de mizerie sau sa ridici capul si sa fii puternic, sa te lupti cu tine insuti si sa multumesti ca esti viu si poti reusi mai bine decat ceilalti care sunt bine-mersi. Asta e fericirea.

happiness

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *