Ce aveti cu Andreea Marin ?

De cand s-a luptat cu presa din romania prin tribunale si a fost chemata la destule procese acestia din urma cand o prind ca a calcat pe bec o taxeaza de sa tina minte greseala facuta.

“Zana” dupa cum i se spune a fost intr-o emisiune la happy hour unde a avut ca subiect un caz social pe care il rezolvase in Moldova.Ce a sesizat insa presa imediat a fost decolteul putin cam adanc pentru varsta ei. Insa daca poate si are de ce sa nu arate..Intr-un alt articol in care cei de la cancan ii cauta nod in papura este cand o suprind cu o geanta Hermes care zic ei este falsa ca doar originalul ar fi costat 15.000 euro.Stirile astea sa zicem ca ar afecta-o cumva ,dar sunt si articole care par sa fie cu scopul de a le strica mariajul ,precum acesta. Sotul ei Stefan Banica e iubit de fane care vor sa fie tot mai aproape de el. Si asa o fana mai norocoasa a reusit sa il atinga putin mai pervers ,daar nu in felul in care sa se faca si ea de ras.

Toate stirile si articolele astea sunt dedicate in opinia mea ca sa ii indeparteze pe unul fata de celalalt din lipsa increderii.Ca stiti cum e.Te intreaba sotia ca unde ai fost aseara, iar tu minti ca ai fost in parc ,dar cand vede stirea ca te-a atins una nu prea ii cade bine.

Leave a Reply