Ce se intampla defapt in acest “Black Friday”

Din nastere romanul e un impatimit al reducerilor de orice tip si de aceea nu rateaza nici o ocazie sa se laude la prieteni ca el si-a luat geaca redusa cu 50%. El nu sta sa se mai gandeasca cat a fost pretul in timpul anului, cat a fost pretul cu o luna inainte si cat  a fost la reduceri. Daca ar sta si ar cugeta asta ar rezulta ca a iesit in pierdere, ceea ce pentru romanasul nostru e rusinos.

Asa si cu Black Friday. Toate preturile la produse sunt umflate oricum de vreo 3 ori fata de cele din afara, iar in ziua respectiva ei nu fac altceva decat sa le lase cu de 2x pretul lor adevarat. Dar atunci cand esti presat de timp si de faptul ca peste 5 minute s-ar putea ca stocul sa se lichideze il cumperi fara sa te gandesti foarte mult. Tine foarte mult de gandire si de cum vezi tu realitatea. Cand e acolo langa pret un “-200lei” automat iti vine sa il bagi in cos si sa il cumperi.

Toata chestia asta e pur marketting si psihologie.

Ce va recomand eu e sa fiti linistiti atunci cand navigati printre produse si sa cumparati doar ce aveti nevoie cu adevarat nu doar sa fie.

9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *