Concluzii dupa finala de la Romanii au Talent

Daca fac o trecere rapida prin lista finalistilor din sezonul 3 pot afirma ca mi-a placut de ventrilog si de Bruno Iacobet. Cel din urma a participat la emisiune cu numar din cate stiu eu unic printre participantii inscrisi de-a lungul timpului. 

Vreau sa clarific ca el nu a avut intradevar un talent asa cum are Andrei Sandu. Ca sa dresezi cainii iti trebuie multa munca si noroc ce-i drept, dar asta nu inseamna ca alti oameni nu pot face asta. Pe de alta parte sa ai doua papusi in brate si sa canti cu 2 voci + a ta e ceva ce nu poate multa lume, chiar daca exerseaza mult. El are darul de a vorbi ca si cum ar vorbi altcineva.

Vlad Grigorescu a fost intr-un fel copia lui Gog de anul trecut. Intradevar povestile pe care le spune in timpul trucurilor sale il diferentiaza fata de alti mentalisti, iluzionisti, magicieni etc. A fost bun, dar nu destul de bun sa castige.

Intotdeauna am fost de parere ca la astfel de concursuri in care este nevoie de telespectatori sa voteze daca tu ca concurent nu ai cativa oameni care sa fie mai “bazati” pe internet nu prea ai sanse de reusita. Zic asta pentru ca informatia de acolo circula foarte repede si acolo prinde contur o galerie importanta.

 

14 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *