Cristian Gog e cel mai talentat roman

Dupa cum stiti deja, Cristian Gog este marele caatigator al finalei “Romanii au talent”.El a castigat ai marele premiu de 120.000 de euro, dupa ce a impresionat juriul si publicul cu talentul său de mentalist.

A prezentat un numar de magie care a impresionat extrem de mult juriul. Gog si-a început numarul zicand ca vrea sa adreseze “o provocare mortii”, iar ulterior alaturi de el pe scena un medic şi o asistenta care l-au ajutat.S-a supus la un test EKG care masoara impulsurile eletrice ale inimii.La un moment dat el a reusit sa faca acel aparat sa afiseze o linie moarta care nu semnifica altceva decat ca inima lui nu mai batea.

Ulterior, Cristian a deschis o servietă pe care o avea langa el de cand a urcat pe scena,  în care se afla un plic sigilat, întrebându-i pe juraţi ce cred că se află în plic.A desigilat plicul si a scos trei foi pe care le-a arătat publicului. Pe foile respective scria exact ce spusese fiecare dintre juraţii de la “Românii au talent” cu câteva secunde înainte. Astfel, Cristian Gog ar fi vrut sa ne dovedeasca ca poate citi gandurile sau ca il poate face pe un om sa spuna un cuvant gandit de el.

Multi sunt de parere ca a fost o miscare din partea celor de la Protv si Cosmote care au tras sforile in acest sezon.Ar fi meritat alti concurenti mai talentati ca el sa castige dupa spusele lor.Avantajul lui a fost ca a avut un grup destul de mare de sustinatori, prieteni mai ales, care l-au sustinut si au avut un impact foarte mare in mediul online.Unde au fost influentati majoritatea care l-au votat.In opinia mea asta conteaza in zilele noastre in orice concurs care e la mana telespectatorului.

Leave a Reply