Cum a salvat folia de sticlă un LG G3

Încă de când mi-am cumpărat LG G3 am vrut să îl înfofolesc cu toate protecţiile din lume din cauză că ştiam că la un moment dat va face cunoştinţă cu pământul. Am găsit carcasă aftermarket ce acoperea doar partea din spate, iar pe ecran am avut de ales între o folie normală pentru zgârieturi minore, ori o folie de sticlă. Am stat puţin pe gânduri deoarece cea din urmă era cam de 3 ori mai scumpă decât cea simplă, dar am zis că poate imi va folosi cândva.

De-a lungul timpului l-am mai scăpat pe jos, inclusiv pe beton, dar se ciobea doar carcasa de protecţie din spate. Ecranul a rămas intact de fiecare dată.

foliedesticlasparta

Toate bune şi frumoase până când acum o lună când am fost pe pârtie. Cum eram îmbrăcat ca şi un pinguin telefonului nu-i prea plăcea să stea în pantalonii de fâş, aşa că pe drumul spre casă s-a paraşutat cumva din buzunar direct între bancheta din spate şi scaunul din faţă. Eu nu mi-am dat seama ca îmi lipseşte decât atunci când un prieten mi l-a scos din mocirla de pe covoraş.

Pe moment mi-a stat inima crezând ca s-a spart ecranul fiindcă zgârieturile erau destul de adânci şi parcurgeau tot display-ul. Abia după ce am dezlipit-0 am realizat că acea folie chiar mi-a fost de folos. Zgârieturile au pătruns prin prima folie(simplă) ajungând chiar şi în a doua(sticlă) spărgând-o şi pe aceasta.

Ce vă recomand

Ideea este că mai bine cumpăraţi o folie şi o carcasă la un preţ puţin mai mare decât cele obişnuite deoarece la un moment dat telefonul tot va cădea undeva. Iar mitul cum că “pe ăsta nu o să îl scap, voi avea grijă de el” se năruie odată cu prima căzătură.

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *