Cum am luat-o in gura de la Orange, iar

Mi-am incarcat telefonul ieri cu 5 euro direct dintr-o sucursala Orange ca sa evit comisionele de cacat ale magazinelor de cartier. Aveam nevoie de asta pentru o optiune configurata de mine in contul de la ei. Acolo erau.. 2000 de minute, nelimitat la mesaje si 500mb de internet fara nici un cost pe facebook, yahoo.

Astazi mi-a trecut prin cap sa intru pe Google play si sa imi downloadez o aplicatie prin internetul de la Orange ca mneah.. ziceam ca in 26 imi expira optiunea si sigur mai am 100mb. Ajung pe pagina respectiva, toate bune si frumoase pana cand mi se opreste la 30% instalarea. Ok.. O fi picat netul, o fi ceva temporar. Revin peste 5 minute, acelasi lucru. Atunci s-a aprins beculetul. Dar daca eu nu mai aveam mb si totul s-a derulat pe €uroii mei. Direct 333 si asteptam sa imi vina confirmarea cum ca mai aveam de o optiune. Nicidecum, “mai aveti 0,31 eurocenti”. No rahat.  Si nici nu mi s-a downloadat aplicatia. Dar-ar dracu in capul lor :))

Am mai patit chestia asta si in trecut, dar cand stiam ca sunt pe euro si ma furau la mb de nu se putea. Asa ca verificati-va cum si cat mai aveti in cazul in care sunteti pe optiuni si mai aveti si credit brut pe langa.

Latest Comments

  1. Gorby December 24, 2013
  2. Gorby December 24, 2013
    • vlad December 25, 2013
  3. Petre December 26, 2013

Leave a Reply