Cum se poate profita de pe un subiect social

Prin ianuare vorbeam de cazul “anti-voyo” si de ce impact a avut pe internet. Atunci un om destept a facut o pagina reprezentativa unde din cauza ca a fost printre primii a castigat 40k de fani. Cu acele like-uri omul poate promova diferite servicii, site-uri, etc contra unor sume de bani. Si in ultima faza o poate vinde.

Asta s-a intamplat si cand a fost vorba de “Fata cu bentita din Covasna“. Cineva i-a dedicat un fanpage unde a adunat pana acum in mai putin de o luna 44k de aprecieri. Sa zicem ca acest subiect extra mediatizat se va stinge in urmatoarea luna de la sine, iar pagina asta acumuleaza vreo 70-80k. Pretul paginii ar fi de ordinul sutelor de euro. Iar ramele care au aparut dupa ploaie cu 2k, 3k like-uri vor scoate de un suc.

Se intampla ca in ultimul timp tot mai multi romani au invatat smecheria asta poreclita “profita de prostul care urla si injura”. Adica de cei care sunt foarte patrioti si vor sa se exteriorizeze pe internet in cazul de fata. Noi doar trebuie sa le construim terenul de joaca ca ei mai apoi sa se joace si noi sa privim.

 

8 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *