Curentul 9gag

Pentru cei care nu stiti 9GAG e un site prin care oamenii care n-au ce face isi transmit mesaje amuzante prin intermediul imaginilor.

Ce vad oamenii astia pe site-ul asta nu inteleg nici in acest moment.De ce naiba nu ies din casa sa intoarca capul intr-o parte si in alta ca sa vada chestii hazlii..Prefera sa stea cu mana pe soarec si sa rupa acea rotita pana isi dau duhul in fata monitorului ca sa vada aceleasi poze de sute de ori doar cu alt text pe ele.Nu zic ca majoritatea sunt asa ca am vazut si unele care erau chiar amuzante si meritau impartasite.Unele sunt ca si bancurile alea lungi care atunci cand ti le zice cineva uiti despre ce era vorba cand ajunge la final.

Mai exista o categorie de 9gageri care isi scriu pe o foaie ceva replici celebre de acolo si le reproduc in viata reala cu speranta ca vor fi la fel de apreciate.Ori discuta cu alt cochipier de site pozele amuzante care le-a vazut cu o zi inainte.

Un lucru e cert pentru mine.Si anume ca acel site e amuzant cat timp nu stai toata ziua sa freci banda de net degeaba pana cand faci muschi la deget.

 

Latest Comments

  1. Alex April 28, 2012

Leave a Reply