De ce nu mai sta Walter la “U” ?

Florian Walter va mai ramane actionar la U Cluj pana in toamna acestui an, cand Liga Profesionista de Fotbal (LPF) va repartiza cluburilor drepturile de televizare.

El detine pachetul majoritar de actiuni la U Cluj si a anuntat ca a investit suma de 17 milioane de euro in perioada petrecuta la Cluj. “N-o sa fiu actionar la Petrolul. Eu le ofer doar jucatorii. Financiar nu ma implic nici acolo. Voi ramane actionar la “U” Cluj, dar voi duce jucatorii la Petrolul, pentru ca eu nu le mai platesc contractele pe care le au la Cluj“, a afirmat Walter.

Walter a anuntat ca pleaca de la U Cluj la Petrolul Ploiesti si duce cu el 14 jucatori, dar se pare ca este abandonat rand pe rand de fotbalisti care nu vor sa il urmeze.

Tot stau si ma mir ce dracu se intampla cu echipa asta de cativa ani.Ba pleaca antrenorii si duc cu ei 2,3 jucatori importanti ori pleaca cel cu banii, iar echipa ramane cu ochii in soare.Retrogradeaza, sta un an in B si dupa un an din nou e preluata de cineva, ajunge in divizia A, merge totul bine si dupa aia tot se intampla altceva.Dar e de apreciat ca fanii intotdeauna au fost alaturi de echipa la bine si la rau.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *