Despre socializare

Retele de socializare de genul  Facebook sau Twitter se pare ca  au cam revolutionat relatiile intre oameni la cam  toate aspectele. Acum observ ca , prietenii socializeaza mai mult online decat offline. Lumea se iubeste mai mult in online , pentru ca toti timizii sau toate timidele nu au curaj sa isi exprime propriile sentimente in realitate . Copii timizii se iubesc atata de mult in online incat au uitat gustul berii , gustul unei cafele sau gustul unui sarut adevarat .. iar de sex  ce sa mai zic ,se pare ca au cam uitat complet sau il practica in jocurile gen samp,second life.

Se uploadeaza poze pe net si se trimit linkuri cu oameni caraghiosi de pe Youtube si alte site-uri de sharing .  Acum pozele din albumul de pe faceboook  nu sunt   decat un morman de poze editate in Paint sau Photoshop . Timizii si timedele asteapta multe like-uri si asteapta si multe comentarii de genul : te tzkuk , esty un dulce , te vreau  , si alte porcarii din astea de cuvinte pe care timizii si timedele nu au curajul sa si le spuna face 2 face … Pe twitter toti taranii injura si se cred mari zmei si mari barosani, dar in realitate se cam schimba lucrurile in proportie de 99 % . Dar asta e internetul lor ,internetul timizilor si trebuie sa le respectam dreptul la o viata cat mai privata.
Cum vom arata acesti tineri peste cativa ani ? – Asta o fii viitorul cel mai bun pentru ei ? – Sunt cateva intrebari la care nu am gasiti nici un raspuns pana acum , dar sper sa pot gasi macar un raspuns sau macar voi sa gasiti un raspuns la aceasta intrebare.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *