Evenimentele din ultima vreme

Incerc cat pot sa ma feresc de oamenii care vorbesc toata ziua de politica sau de religie si se mai si bat ca nu ajung la aceeasi parere. Dar ce s-a intamplat in ultima vreme merita o mica discutie.

256 de parlamentari au votat “pentru”, presedintele Traian Băsescu a fost suspendat. Crin Antonescu va fi presedinte interimar pana la data de 29 iulie, cand va fi organizat referendumul. E o miscare destul de inteligenta pentru ca acum Antonescu poate executa tot ce zice nea Ilie, inclusiv gratierea lui Adrian Nastase. Dupa cum era de asteptat Basescu a trecut la un ton mult mai serios ca si cel cu care ne-a obisnuit, plin de mistocareli si abureli. I-a atacat dur pe cei din USL, mai ales pe Ponta pe care nu-l mai scoate din “premier copy-paste”. 

Daca romanii vor vota contra suspendarii s-ar putea ca Traian sa ii execute pe toti care l-au facut de cacat in ultima vreme. Altfel cred ca va urma o perioada urata pentru Romania.

Motive pentru care USL-ul nu are ce sa caute cu puterea in mana:

  • O combinatie Crin-Ponta, va duce cursul spre 5 ron/eur, si se va deschide portile inflatiei, se vor mari iar salariile bugetarilor dejeaba si pensiile, preturile si se va crea un cerc vicios din care vor iesi foarte greu. Probabil in vreo 10 ani.
  • Euro in 2015, va ramane un vis.. Romania in Shengen la fel, iar Romania nu va mai fi decat la coada vacii in Europa.
  • Bancile vor da faliment, pentru credite neplatite, saracia generalizata se va reintoarce in Romanica.

Ca in incheiere spun, muie UE, muie Merkel. Noi nu trebuie sa facem in chiloti pentru parerile lor ca de altfel ei au avut o mare contributie la starea in care suntem. Si pe langa asta trebuie rezolvate treburile interne, scapat de toti porcii cu gusa din parlament(precum cel din poza) si aducerea unor oameni capabili care sa fie interesati de romani nu de buzunarul lor. Dar astia sa nu fie cumva copii lor ca atunci n-am facut nimic.

sursa photo

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *