Expertiza tehnica in cazul accidentului lui Serban Huidu

Maşina condusă de realizatorul TV Şerban Huidu rula cu 87 km/h, în condiţiile în care limita de viteză era de 50 km/h, şi a intrat total pe contrasens, consemnează expertiza tehnică privind accidentul din octombrie2011, de la Timişul de Sus, soldat cu moartea a trei persoane.

De asemenea proTV a informat ca Huidu putea preveni accidentul daca isi pastra banda de mers. Starea de pericol s-a declansat cand a patruns cu bolidul pe contrasens. Nu s-a putut stabili daca el putea sau nu evita accidentul.

Totusi eu nu am mai vazut prin presa stiri despre mersul anchetei ci am vazut in octombrie multe zvonuri la ce pedeapsa poate primi el, dar  cred ca iar se va musamaliza totul, Huidu va scapa cu suspendare, eventual le va plati familiilor ceva daune de 2 lei sa nu mai aibe treaba cu el.

Am si gasit o stire cum ca s-a apucat din nou de schi si ca el este in spatele emisiunii “Cronica Carcotasilor” ca sef. Deci pe om nu il prea intereseaza procesul si nici nu prea da semne ca ar avea ceva remuscari dupa ceea ce a facut.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *