Facultate fara BAC

O astfel de idee geniala nu putea debita decat jegosul de Ponta.

Am aflat astazi cu stupoare ca tot stresul, emotiile, presiunea si bastoanele infipte in cur ce le-am avut inainte de examenul de BAC din iulie au fost degeaba.

Amintim ca Guvernul Ponta a permis intrarea la universitate a celor care au picat BAC-ul prin ordonanta de urgenta care a macelarit legea educatiei.

Pur si simplu eu impreuna cu toti care ne-am rahatit pe noi vara asta tragand de noi si de toate firele din cap am fost pusi la pamant printr-o durere in basca a unui mickey mouse.

Nu vroiam sa ma leg de politica si de imbecilul ala care este in momentul asta prim-ministru, insa cu aceasta ocazie pot sa dau totul pe tava fara nici o remuscare.

Domnul Victoras Pontic si-a dat seama de curand ca urmeaza alegerile prezidentiale asa ca ce i-a trecut lui prin cap. Cum in trecut a manipulat prin trustul Intact (Voiculescu) o mare parte din populatie, aici ma refer la batrani si la persoanele defavorizate acum a lovit in acea masa care nu a mai gasit nici o speranta in nimic, astfel indreptandu-se spre mirajul acesta oferit de PSD. Cum a vazut ca voturile acestora nu sunt destule si ca nu avanseaza isi indreapta atentia spre tinerii care nu detin o coloana vertebrala, nu au pareri personale, nu stiu sa se afirme cu nimic. Tot ceea ce stiu ei cel mai bine este sa pupe in cur pentru a primi ceva in schimb. Atitudine manifestata si de parintii lor, de altfel. Niste comunisti ce cred ca le-a fi mai bine daca se iau dupa guvernul actual.

Strategia ii ofera soarecului de biblioteca voturi importante de la persoane ce acum jubileaza ca vor fi si ei in randul lumii printr-un cacat de lege adoptata in regim de “urgenta”.

Visul Ecaterinutei Andronescu se indeplineste. Fabricile de diplome incep sa explodeze. Oameni care nu au absolvit un liceu ajung la facultate.

Aici intervine si partea interesanta. Ponticul a dat unda verde pentru persoanele care au picat BAC-ul, INSA care au familii instarite(asta reiese doar daca analizati atent). Acestea urmand sa plateasca sume doar sa isi vada odrasla ca merge undeva dimineata. Daca nu se poate la facultate fara bani, mergem la privat. Adica ce, copiii de politicieni, puradelos of the bastani si vedetele de carton din tara asta sa nu “are” si ei o facultate? Las’ sa fie cat mai multi absolventi, sa fim natia cu cele mai multe diplome emise pentru indivizi care nu stiu nici sa-si scrie numele. Diploma sa fie.

Probabil ca logica acestor modificari este de a-i face pe toti prosti si fuduli, asta vrea tara sa aiba.. In Romanica nu e nevoie de oameni destepti, pentru ca astia au mentalitate si se ridica impotriva stapanirii pentru ca ei sunt singurii care au pareri si ideologii personale, nu imprumutate. Nu e nevoie de educatie, cercetare, cultura, oamenii au nevoie de cat mai multe supermaket-uri deschise, de tigai dry-cooker si bineinteles de circul servit zilnic de trustul mogului abia inchis. Au trecut 25 de ani de cand am scapat de comunism, din pacate am dat peste PSD. De care nu cred ca vom mai scapa curand.

Sunt curios ce se va intampla zilele urmatore..

Oricum. De mult am vrut sa scriu fraza asta, dar am zis ca n-are rost. Insa acum are!

MUIE PONTA!

 

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *