Forumurile romanesti vs cele straine

blackcat_whitecatIncepand de la faptul ca oamenii de pe forumurile romanesti sunt foarte populate de oameni care pretind ca au facut mii de euro din site-urile si afacerile lor din online si daca nu iei aminte sfaturile lor esti un ratat. Terminand cu aceia care iti strica fiecare topic pe care il deschizi cu reply-urile lor total pe langa subiect.

In cazul unui forum strain iau ca exemplu digital point. De-a lungul a aproape un an de activitate acolo am dat doar peste oameni extraordinari de politicosi si m-am crucit cand am vazut cata incredere imi pot acorda unii. Chiar daca au avut mici dubii ca sunt roman. Mi-au dat 200$ pe un site fara ca eu sa le fi dat ceva la schimb. Practic ei au facut primul pas stiind ca pot ramane fara bani si fara ce le-am promis.

Ce vreau sa spun este ca eu cel putin ma simt foarte bine cand sunt tratat cu acelasi respect pe care il acord acelei persoane cu care vorbesc sau fac o afacere. Toti oamenii carora le-am vandut sau le-am cumparat ceva pot spune despre mine ca din momentul in care incep discutia si pana cand am primit banii ii tratez cu aceeasi politete si ma asigur ca au primit tot si sunt multumiti.

In online-ul romanesc e foarte greu sa multumesti pe cineva pentru ca ori nu-i convine ceva ori nu vrea sa coopereze calumea cu mine… Ori imi da teapa. Am intalnit ultima treaba in multe cazuri si n-am facut nimic deoarece era vorba de sume mici de bani, dar am invatat ceva din acele inselatorii.

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *