Franta umilita

Franta,vicecampioana din 2006 s-a facut de ras in ultima partida disputata la turneul final din 2010,nationala din Hexagon fiind invinsa cu scorul de 2-1 de Africa de Sud.

Inceput modest, turneul final al Cupei Mondiale s-a incheiat dezastruos pentru reprezentativa cocosului galic. Dupa ce a tinut prima pagina a ziarelor cu scandalurile dintre antrenori si stafful tehnic, Franta s-a facut de ras la ultima aparitie la CM 2010.

Un esec cu 1-2 in fata Africii de Sud la Bloemfontein a spulberat si ultima sansa fantezista de calificare in optimile de finala. Francezii isi facusera calculele pentru calificare: o victorie la 3 goluri diferenta plus un rezultatul favorabil in disputa dintre Mexic si Uruguay.

Pana la urma calculele au ramas doar pe hartie pentru ca Africa de Sud a castigat cu 2-1. Cu un singur gol marcat la turneul final, vicecampioana mondiala a incheiat pe ultimul loc grupa A, in timp ce gazdele Mondialelor au savurat primul succes.

Uruguay si Mexic merg  in optimi dupa ce meciul direct s-a incheiat cu victoria sud-americanilor cu 1-0. Prin acest rezultat Uruguayul si-a asigurat locul 1 in grupa A si foarte probabil va scapa de Argentina in optimi.

Sursa :http://www.agenda.ro

Nigeria2:2Coreea de Sud
Grecia0:2Argentina

Mexic0:1Uruguay
Fran?a1:2Africa de Sud
Meciuri viitoare:
Statele UnitecontraAlgeria23 Iun 17:00
SloveniacontraAnglia23 Iun 17:00
AustraliacontraSerbia23 Iun 21:30
GhanacontraGermania23 Iun 21:30

Leave a Reply