Generatia McDonald’s

Generatia de astazi cunoscuta si sub numele Generatia McDonald’s.

In aceasta generatie sunt incluse mai multe categorii de copii.

Categoria marilor hackeri sau mai simplu “scriptkiddies”. Ei sparg orice, de la id-uri de messenger, conturi de facebook pana la siteurile de la NASA si orice se termina cu .gov , .edu. Dar daca ii cunosti in realitate, ei deabea stiu sa isi instaleze winampu pentru manele.

Peste tot intalnim mari designeri,web designeri ca stiu ei sa foloseasca photoshop-ul piratat de pe filelist cu psd gata facut.Efectul de turma.Isi face unul un avatar cu o fata si numele pe fusta incep toti sa isi faca dupa ce se milogesc de om sa le spuna cum l-a facut.Mai rau e ca dupa aia isi insusesc creatia implicit ideea.

Toti isi fac comunitati si forum-uri care zic ei ca “sunt de viitor coaie”.Si peste o luna ii vezi cum isi cauta cumparator.Sau nu ii mai vezi deloc ca isi pierd datele pe drum.Ca ei cand si-au cumparat gazduirea pentru site au luat-o de la coltu strazii cu 1$ pe luna.Problema lor ca vor suporta consecintele dupa aia.

Si nu cred ca nu ati luat in viata voastra o teapa de la un pispiric ce traieste din alocatie.Se lauda ca ofera super servicii si de calitate sau va vinde ceva,isi da cu pumnii in piept ca e de incredere si va pune sa ii dati banii inainte, iar dupa aia se face nevazut.Pe ala nu-l poti reclama la politie ca nu ai avut grija sa iei date despre el inainte.

Insa nu ei sunt problema ci parintii lor care le dau bani si nu ii mai bat din cand in cand cu parul sa mai revina cu picioarele pe pamant.

Latest Comments

  1. Girygan April 20, 2012

Leave a Reply