Internet and Mobile World 2012

Din ce am citit pe internet Internet and Mobile World 2012 planificat pe durata a 3 zile(19-21 septembrie) este cel mai amplu eveniment dedicat celor mai interesante soluții de business ale momentului din domenii precum conectivity și infrastructure, digital marketing, content management, E-commerce, mobile, E-services & E-government, social media şi nu în ultimul rând web design.

Câteva dintre întrebările pe care aş vrea se le pun acolo ar fi următoarele:

Ce riscuri presupune anonimatul pe Internet în ziua de azi ?

Ne gândim oare mai mult la relaţiile pe care le avem online decât la cele cu familia sau cu prietenii ?

Cum ne mai putem proteja conturile şi datele personale pe internet ?

Cât de mult va evolua piaţa smartphone-urilor în următorii ani ?

Cat de departe vor ajunge reţelele de socializare şi cum ne vor putea garanta intimitatea ?

Va ajunge Google atât de sus încât să îşi facă algoritmul după plăcul marilor firme ?

Cât de mult mai conteaza SEO în ziua de azi ?

Se mai pune preţ pe schimbul de link-uri între site-uri ?

Aceste întrebări aş vrea se le adresez celor ce vor ţine discursuri acolo. O parte din lista cu aceştia poate fi găsită aici.

Ce vreau cel mai mult să clarific este întrebarea legată de SEO, SErp, SEM care ma priveşte şi pe mine într-o mică măsura. Pentru că am ajuns în momentul în care noi ca făptuitori de site-uri să ne întrebăm dacă mai merita să îţi faci un site la ce e în online în momentul de faţă. La capitolul ăsta se pare că voi avea noroc deoarece Google va fi prezent la eveniment prin intermediul unui keynote(o idee mai largă, o temă centrală), susţinut de Doina Costache, Mobile Advertising Guru. Iar prin ce se va discuta în general despre site-uri mă va ajuta să dobândesc noi cunoştinţe despre acest domeniu în continuă dezvoltare.

Personal am tot văzut pe net campanii şi conferinţe ale bloggerilor ori pentru ei, dar niciodată nu am avut şansa să particip la unul. Pe de o parte că se făcea foarte greu rost de invitaţii, iar pe de altă parte din cauza locaţiei. Un drum Cluj-Bucureşti e destul de dificil, nu din cauza banilor neapărat ci a timpului. Însă cum nu am mai fost la aşa ceva de data asta îmi voi lua inima în dinţi împreună cu câţiva prieteni pasionaţi de acest domeniu şi vom ajunge la eveniment.

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *