Lansare iPhone 5

Am găsit un live stream ce probabil va transmite lansarea iPhone care o să aibă loc cam în 90 de minute.

http://www.t3.com/news/iphone-5-launch-live

http://www.latinospost.com/articles/3941/20120911/iphone-5-release-date-live-streaming-sept.htm
Câteva dintre caracteristicile noului iPhone:

1. Se zvoneşte că ar fi mai subţire ca iPhone-urile 4 şi 4S. Apple a integrat senzorii de atingeri în ecran (până acum exista un strat separat sensibil la atingeri), astfel încât ecranul noului iPhone va fi mai subţire, iar imaginile afişate vor avea culori mai intense. 

2. Potrivit informaţiilor, iPhone 5 va avea un display de 4 inci, cu jumătate de inci maimare decât display-urile iPhone-urilor de până acum. 

3. Apple va introduce în noul sistem de operare iOS 6.0 un serviciu propriu de hărţi şi de navigaţie, dorind astfel să se desprindă cât mai multe de rivalii de la Google

4. Noul iPhone va avea un conector mai mic decât modelele precedente (care au conectoare de 31 de pini), însă deocamdată nu se ştie exact câţi pini va avea noul conector. 

5. iPhone-ul 5 va integra tehnologia 4G LTE, la fel ca noul iPad, lansat în luna martie. 4G LTE va asigura viteze mult mai mari pentru internetul mobil, însă numai în ţările în care această tehnologie este prezentă (din păcate, nu şi România). 

6. Este de aşteptat ca Apple să renunţe la memoria de 8GB începând cu iPhone-ul 5, astfel că varianta de bază va fi de 32GB. 

7. O cameră foto/video mai bună decât cea de 8 megapixeli cu care este dotat iPhone-ul 4S. 

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *