Lovitura de graţie a lui Dragnea, Sevil Shhaideh

Sincer chiar mă aşteptam să aibă mustăcilă un as în mânecă după tot ce s-a întâmplat în ultima vreme. El având ceva(mai multe) antecedente penale nu prea avea sens să se lupte cu legile ce îi stăteau în calea funcţiei de premier. Trebuia să scoată din pălărie un iepure curat, nicidecum pătat de vreun scandal. Problema e că a scos unul total diferit de îşi doreau susţinătorii.

Astăzi Dragnea s-a dus la preşedinte cu o propunere de care spunea acum ceva zile că va fi:

De nerefuzat.

Doamna, năşită de Nicuşor Constantinescu şi Liviu Drangea:

  • Activitatea ei începuse din 1993 de când a intrat ca director la Sisteme Informatice CJ Constanţa
  • În perioada 2007-2012 a fost şef al Direcţiei Generale de Proiecte din Constanţa. Iar în acelaşi timp era coordonator din partea:

    UNCJR – Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene Din România str. Dunării 178, oraș Alexandria, jud.Teleorman, cod poștal 140047

  • Secretar de stat la Dezvoltare din primul guvern Ponta în mai 2012-2015, 2015-(De citit: 1)
  • Are legături strânse pe acolo prin Constanţa cu lanţul Mazăre-Constantinescu şi alţii din cercul lor

S-a jucat o piesă de teatru atât de bună cu Soroş, Cioloş,  şi “străinii ce ne fură ţara” încât spectatorii nici nu au sesizat adevăratul personaj principal ce avea să fie introdus în scenă. Cam toată şarada dinainte de vot a fost pe tema “lupta împotriva străinilor, intereselor lor meschine”, se făcea tam tam pe diferite televiziuni, iar acum.. au pus o doamnă să jure pe coran că va respecta legea. Inteligent de trist deoarece au jucat foarte bine, dar acum au făcut greşeala de a lovi în alegătorii săi, mai ales în cei religioşi, numeroşi de altfel. Lumea va vorbi, poate unii se vor şi trezi din amorţeala promisiunilor deşarte făcute de partid şi vor realiza că au pus ştampila pe vinderea ţării.

După părerea mea ea va avea rolul doar de a curăţa puţin podiumul(redus din puterile anaf, dna şi alte instituţii cheie) pentru ca adevăraţii păpuşari să poată aparea la liman. Asta dacă nu calcă greşit şi poporul o mătură şi pe ea, şi trupa.

Liviu Dragnea: O condamnare nedreaptă şi o lege profund neconstituţională nu mi-au dat posibilitatea să cer funcţia de premier pentru mine, deocamdată

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *