Maidanezii si copilul ucis in Parcul Tei

Presa in general o putem asemana cu maidanezii datorita faptului ca fug dupa o prada, o mananca pana la ultima bucatica, iar in scurt timp fug la alta. Asa se intampla si cu acest subiect care face valva prin media romaneasca de 2 zile.

Un copil in varsta de patru ani a murit, luni, dupa ce a fost atacat de caini maidanezi in Parcul Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de sase ani, a fost muscat de un picior, dar a reusit sa fuga si sa-si anunte bunica, au declarat oficiali din Politia Capitalei, potrivit Mediafax.

Fiecare da vina pe fiecare. Toti se acuza ca sa scape de o eventuala vina.. tipic pentru politicieni si pentru oamenii care ar fi trebuit sa intervina pentru indepartarea acestor brute care papa tot ce misca.

Legea asta cu patrupedele si castrarea, uciderea, adoptarea lor e de zeci de ani vai mama ei, iar cei care sufera de pe seama ei sunt oamenii precum acest copil care n-a avut nici o vina ca s-a intersectat cu 5 caini turbati de foame.

Mesajul tatalui¬†¬†copilului ucis:¬†“Cine-i iubeste pe maidanezi, sa vina sa vada cum arata copilul meu! Fiul meu nu a murit muscat de caini, ci mancat!”

Sa-si inchipuie cei care au constiinta impacata cum a putut sa moara un copil sfasiat de caini – mancat, nu sfasiat, nu muscat. Si daca nu pot sa-si inchipuie, sa vina sa vada”.

Nu stiu mie personal nu prea imi cade bine cand il vedeam pe tatal copilului la televizor ca era prea cu durere-n fes pentru ce se intampla. Ca na.. a mai ramas cu un puradeu. Sau se stapaneste foarte bine. Ceea ce imi vine greu sa cred in asemenea moment. Pe de alta parte a scos doua fraze care ating ce-i drept.

Din experienta mea cu privire la catai pot sa zic ca daca mergi linistit pe langa ei nu prea au ce sa iti faca. Ei cand se simt atacati normal ca ataca. Bine acuma nu pot sa cer asta de la un copil de 4 ani. Saracul s-a speriat, a strigat cand i-a vazut, aia au muscat direct.

De la bunica ce sa mai zici. N-are nici aia nu stiu ce vina. Si-a adus odraslele in parc sa mai barfeasca si ea cu pretenele. Pe tot dreptul i-a mai lasat singuri ca e parc nu loc pentru caini.

In rest semnaturile astea online si alte treburi de genul sunt degeaba. Singura solutie e eutanasierea si inlaturarea ONG-urilor care sunt doar pentru bani.

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *