Manipularea care se practica la Antena 1

Cei de la Antena 1 incearca printr-o manipulare josnica sa faca sa ne intoarcem cu spatele fata de eroii din ’89 prin niste facaturi de materiale. Ei au avut ca baza ca certificatele revolutionarilor se vand la coltul strazii pe 10.000 euro. Mai adauga ca o data cumparat acesta iti aduce avantaje cum ar fi: scaparea de plata taxelor si impozitelor pe viata si cumpararea unor terenuri la un pret de nimic.

Acum vine bomba care i-a mai linistit. Pe site-ul SSPR(Secretariatul de Stat pentru problemele Revolutionarilor) zice asa:

Nu comentam demersul jurnalistic, care poate avea la baza un fapt veridic, dar protestam vehement in raport cu modul “profesionist” de manipulare prin care s-au readus in atentia opiniei publice “drepturile revolutionarilor” dar si a modului in care s-au exprimat concluziile reportajului: Secretariatul de Stat Pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989 a refuzat sa comenteze ba chiar ar fi sugerat ca subiectul sa fie abandonat!!!

Ei cred ca urmaresc sa intoarca populatia asa cum vor ei ca mai apoi acestia sa iasa in strada pentru ca banii lor au fost dati revolutionarilor. Pe scurt, discreditarea lor.

Un certificat nu doar ca nu mai valoreaza nimic, dar nici nu mai iti aduce nici un avantaj. Asa ca dupa ce sa dai 10.000 de euro degeaba.

Bravo Felix si echipa pentru un reportaj bine facut.

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *