Playlist-ul diminetii la Magic Fm

Nu am castigat nimic niciodata, dar am zis astazi sa incerc sa ma uit dupa o campanie pentru bloggeri. Si am am gasit una lansata de MagicFm in care puteti propune o melodie care va place mai mult pentru a fi difuzata dimineata in timpul matinalului prezentat zilnic de Liana Stanciu si Raul Brebu impreuna cu blogul care a propus-o.

Dupa cum am mai mentionat intr-un articol mie imi place muzica veche. Deci nimic nu m-ar face mai fericit si mai plin de energie dimineata decat o melodie veche precum Starship – Nothing’s Gonna Stop Us Now. Pur si simplu atunci cand o ascult parca as putea face orice. Dupa cum e si titlul, nimic nu ne poate opri acum. Am descoperit-o ascultand MagicFM si m-am repezit imediat pe site-ul lor sa o caut. Norocul meu a fost ca ei au un sistem foarte tare care te ajuta sa iti gasesti piesele daca stii ora la care au fost puse. Am descoperit-o si am pus-o in playlist-ul cu “old music” de pe canalul meu de youtube.

Ideea e ca nu trebuie neaparat sa stii versurile pentru ca te indragostesti de muzica asta doar din ritmul pe care il au.

Si daca o sa auziti melodia asta propusa de mine pe la ora 9:45am sa stiti ca e dedicatia mea.

Latest Comments

  1. BlogalInitiative.ro August 7, 2012

Leave a Reply