Plin de tepari in online-ul romanesc

Conturi de steam, de metin, domenii, site-uri.. Cu toate se trag tepe mai nou. Dar stau si ma gandesc cine e mai prost din toata afacerea respectiva. Se poate spune ca prost e ala care ii inseala ca nu are ce manca, dar adevarul e ca prost e ala ce primeste produsul adica nimic. Sunt niste reguli destul de simple pe care daca le urmati nu aveti cum sa fiti inselati pe internet.

  • Verificati toate datele despre firma/omul respectiv.
  • Cautati pe Google toate parerile referitoare la firma/omul de la care cumparati servicii/produse.
  • Nu va lasati inselati de aparente. Daca oferta e una super avantajoasa sau persoana pare de incredere intotdeauna o sa poata sa va traga o teapa frumoasa cand va asteptati mai putin.
  • Daca firma/omul mai are clienti luati legatura cu ei si intrebati-i de serviciile oferite, de calitatea lor, cum se comporta supportul pentru a va face o parere.

Iar in legatura cu plata serviciilor eu va recomand plata cu cardul. Daca se intampla ceva, nu primiti serviciile, puteti suna oricand la banca si sa intrebati de ultima tranzactie. Sau puteti sa va retrageti banii odata trimisi pe paypal.

Cele mai nesigure metode de plata sunt: transferul de credit de pe un telefon pe altul sau trimiterea codului de reincarcare. Banii de pe ele nu ii mai recuperati si nici cartelele.

Aud tot mai des de tepe pe internet. Oameni care se bat cu pumnii in piept ca nu puteau sa isi dea seama ca e tepar omul cu care au vorbit pe mess. Dar era foarte simplu sa respecte niste reguli care le salva banii.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *