Prea multi oameni

Din ultimele cercetari se zvoneste ca peste 15 ani vom fi 8 miliarde oameni inghesuiti pe acelasi Pamant.Se tot fac lansari de rachete pentru diferite cercetari in spatiu ca poate ar exista o sansa de supravietuire pentru om si pe alte planete si asa ne-am cumpara terenuri pe planeta Marte sau mai stiu eu ce :).

Insa singurul remediu este sa nu-i mai ajutam cu bani si cu suport medical decat pe cei civilizati, stiu ca suna urat si ne omeneste, dar ceea ce ne face umani ne distruge. Eu inteleg sa-ti ajuti vecinul, sau vreun bolnav de vreo boala foarte rara si sa donezi pentru a se insanatosii, pentru ca in 99,999% din cazuri e vorba despe un om civilizat care va avea maxim 3 copii hai 5 fie, desi 5 e cam mult, insa la noi prea putine familii au peste 3 copii, insa sa-i ajuti cu mancare vaccinuri si alte bunatati pe aia din Angola, Etiopia,Somalia, etc. cu diverse bunuri este sinucitdere curata, aia mai au de trait 1000 de ani sa inteleaga ca nu o sa te trazneasca fulgerul daca faci doar 2 copii. Si o sa le fie si mai bine financiar si demografic, insa ei vin in euroa, pisa aici 150 de copii de familie, traiesc toti si in 100 de ani, or sa fie de 100 de ori mai multi decat acum.

Eu nu am nimic cu ei, sa faca ce vor dar sa nu-i mai ajutam asa mult cu ceea ce nu.. se descurca. Oricum despre ce vorbim noi aici e apa de ploaie, lumea tot va dona bani pentru ei, si ONG-urile tot vor trimite acolo vaccinri ca sa arate ce buni sunt ei si cate lucruri fac, cand de fapt ei se imbogatesc desi ei cica sunt non guvernamentali si non profit. Abureli pentru fraieri facute de niste oameni care nu se gandesc ca in scurt timp vor distruge intreaga planeta.

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *