Prima temă WordPress de la MyThemeShop

De multă vreme mă tot uitam pe MyThemeShop după o temă WordPress ce ar putea să se potrivească aici. Ei o dată la o lună, două, trimit publicului diferite cupoane ce le pot folosi pentru a-şi achiziţiona tema dorită. Am prins şi eu ultimele 3 ‘giveaway-uri’, singura problemă era că aflam de ele exact când expira cuponul.

Azi am văzut un mail suspect printre buruienile din Yahoo, era un cupon eliberat în 4 iulie ce îşi pierdea valoarea în 72 ore. Orice temă la 19$.

19Freedom

*Acum am văzut că puteţi lua şi cu 9$ orice temă.

Eu mi-am cumpărat TruePixel şi astfel fac prima mişcare destul de importantă zic eu. Abordez posturile cu thumbnail tip ‘landscape’ cu 1, 2 rânduri de conţinut în preview.

Am oscilat între Minimalia, Sensational (care a mai fost aici) – teme cu imaginea de articol poziţionată în stânga la un 200×200 urmată în dreapta de 4, 5 rânduri. La TruePixel a fost prima impresie şi atât. O temă frumoasă ce îmbină plăcutul cu utilul, poza de început cu esenţa. Singurul lucru ce m-a pus pe gânduri şi care nu m-a lăsat să apăs CheckOut este acesta:

Mi-era frică de tema asta să nu dea un aer de revistă, deoarece eu întotdeauna am fost de părere că blogurile pe stil vechi, gen alea cu un thumbnail micuţ şi mult scris dau un aer de seriozitate, în timp ce articolele cu poze în landscape pun preţ mai mult pe fotografie în sine şi mai puţin pe conţinut. Însă în timp am realizat că oamenii au tendinţa de a se ghida după prima chestie placută dpdv vizual, poza. Dacă le place vor citi în continuare şi implict vor şi intra în articol. Dacă preview-ul nu îi atrage cu nimic şi e sec nu vor accesa mai departe.

Acuma încerc să găsesc o modalitate de a afişa featured image-urile într-un mod default..

N-aş vrea nici şă modific toate posturile astfel încât poza să se potrivească la fix cu tema. Ar da bine, ştiu, dar în cazul în care voi face trecerea pe o altă temă ce nu îmi va permite şa afişez mai mult de 200×200 din nou va trebui să modific articolele. Cred că există pluginuri ce ar putea modifica thumbnail-urile la o dimensiune stabilită, dar se pierde din calitate când tragi de un 200 la 600 lăţime.

Ar mai fi ceva soluţii ?

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *