Prostul care striga prostul

In putinul timp pe care-l mai petrec si eu pe Facebook observ pe minunatul meu wall tot felul de tipi sau tipe care se plang de niste lucruri care le practica si ei, doar ca normal cine reclama primul ala castiga.

Am reusit intr-un fel sa-i impart pe categorii. Si anume:

Prevazatorul: Intotdeauna are grija sa stie ce se intampla in urmatoarea ora si ce fel de postari vor fi. Daca este un examen in desfasurare el ne avertizeaza din timp ca vor veni valuri de texte.

Sufar-Meister: Il vedem de fiecare data cu o injuratura bine plasata care ii vine dupa ce nu i-a mai dat ma-sa de mancare. Sufera mult de sine si nu da inapoi de la cacaturile ce ii ies din labute chiar daca comentariile il contrazic.

Criticul: Muzica aia nu-i place. Aialalta nici asa. Manele nu asculta nici in ruptul capului. Dar daca dai putin scroll mai jos pe pagina il vezi fan al lui salam barbos.

Schimbatorii: N-au nici o treaba cu ce se petrece in jurul lor. Ei se schimba precum vantul. Nu detin nici macar o parere proprie despre un subiect. Ei se vand pe likeuri.

Suparaciosul: Ii baga pe toti in origini pentru ca nu l-au adaugat la prieteni sau pentru ca nu a atins mia de fani. Ameninta si ca isi inchide contul pe viata. Nu rezista decat maxim o zi saracutul.

ratat

Si mai sunt, insa acestia sunt cei mai jegosi dintre toti.

 

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *