Romanul are simtul practic

Va spuneam intr-un articol recent despre “noul membru” al Politei Romane si anume , renumitul Jaguar. Pai cine nu ar vrea atunci sa fie politist ? Sa se plimbe incolo si incoace cu 200 km/ora si sa faca uz de putere ? Da, merci, am vrea cu totii o astfel de masinuta. In numele tarii, dreptatii, patriotismului, nu conteaza, Jaguar sa fie. Si nu orice Jaguar, ci XFR. Pacat insa ca doar 6 luni se vor putea bucura de  siguranta lui. De ce 6 luni ? Pai atat s-au gandit producatorii sa le-o lase, este doar un imprumut, in felul asta, zic ei, ajuta la siguranta populatiei. Intrebarea este vor reveni oare din noula VW sau poate la Logan?

Nu ca ar avea Politia vreo vina, dar noi, va trebui sa ne multumim cu Opelul din garaj (care are) din 1996, sa ne numaram banutii ca vine iarna si daca vrem sa o mai folosim, trebuie sa cumparam cauciucuri de sezon. Nu mai vorbim de asigurari. Vine Decembrie si cei mai multi soferi trebuie sa reinnoasca RCA-urile, care dupa cum se vede, s-au scumpit destul. Adica daca anul trecut cel mai ieftin rca pe care l-ai gasit era la 200 RON asteapta-te acum sa platesti si dublu pentru el. Soferii optimisti vor spera insa la preturi ceva mai mici, ca doar de, vine Campania de Iarna.

Asa ca, nu are sens sa invidiati  Politia ca si daca vi s-ar oferi un Jaguar de pomana, taxele, asigurarile si intretinerea lui vor costa cat o casa. Deci, sa revenim la Opelul din garaj ca nu cere decat benzina, iar cand vine vorba de reparatii, improvizam usor.

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *