RST destructurat ?

Din cate se pare chiar s-au pus pe treaba baietii de la SRI, DIICOT si au reusit sa ii prinda pe cativa de pe RST care chiar nu aveau ce manca acasa sau au fost prinsi la mijloc intr-un joc prea murdar.

In ultimele zile pe forum era cam ciudata treaba pentru ca cineva din defcamp a dezvaluit o poza cu un admin dezvaluindu-i intr-un fel identitatea. Nu stiu daca era pentru amuzament sau doar asa.

Ce imi este neclar e treaba cu acele carduri clonate si alte magarii ce au rezultat daune de 25 de mil. de dolari. Pe RST fraudele, carduri furate si altele de genul asta erau interzise categoric. Insa treaba cu “spartul site-urilor” era de cand lumea. Cum ma gandesc ca investigatorii au luat site-ul cu totul vor vrea sa gaseasca dovezi, dar n-au ce.

UPDATE: Nimeni din staff-ul RST nu a patit nimic. Serverele au fost confiscate, iar cel ce se ocupa cu hosting-ul e la audieri in Bucuresti. Am vazut doar ca au facut o descindere la un tip care dupa pseudonimul “virusez” sau ceva de genul imi parea cunoscut. Parca el e owner powerhost.ro. Stirea din cate vad nu exista.

 

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *