Te schimba banul

Te schimbi si nu neaparat din vina ta. O sa iti iei o masina scumpa, masina la care ai visat.. si o sa vezi ca “prieteni” de-ai tai incep sa manance rahat de ciuda. Desigur, nu stiai cat de prieteni iti sunt pana in momentul acela.Care stau toti cu tine pentru ca tu le faci viata mai luxoasa. Si iar, te trezesti ca ai niste “prieteni” foarte apropiati de care ai si uitat dar au reaparut in peisaj cand ai aparut cu rabla cea noua.
A deveni bogat (peste noapte sau nu) este probabil cel mai mare test pe care il poti avea cu subiectul “tu insuti”. Da, o sa frecventezi cercuri in care nu puteai ajunge. Te vor privi apropiatii ca pe un om lipsit de caracter? Nu te merita! Ii vei privi pe cei cu care imparteai o bere la carciuma ca pe “niste aia in drum”? Nu ii meriti!

Bolile nu te mai ating. Toata lumea te iubeste.
Devii nemuritor. Apoi simti cum puterile cresc odata cu depozitele pana la a genera Universuri.E acel moment in care te crezi Dumnezeu.

In orice caz iti va fi dor de berea aia rece care o dadeai pe gat intre blocuri la o terasa impreuna cu prietenii tai.Saraci sau nu, dar prietenii tai adevarati.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *