Topul tarilor cu cele mai frumoase femei

In acest top al tarilor cu cele mai frumoase femei pe primul loc se afla Ucraina. “Oraşul Kiev este fara nicio indoiala casa celor mai frumoase femei din lume”, sustin jurnalistii Traveler’s Digest. Potrivit acestora, femeile din Ucraina sunt “mai putin intimidante” decat rusoaicele, sunt bine educate si dispuse sa discute despre literatura si filosofie.

Pe locul al doilea în topul 10 al tarilor cu cele mai frumoase femei din lume se regaseste Suedia. “Strazile din Stockholm sunt pline de femei superbe, care sunt pe cat de inalte, pe atat de delicioase”, spun jurnalistii de la Traveler’s Digest, care mai afirma ca femeile din Suedia sunt renumite si pentru faptul ca sunt foarte prietenoase.

In clasamentul ţărilor cu cele mai frumoase femei urmeaza Statele Unite ale Americii, Argentina, Bulgaria, Rusia, Israel, Olanda, Coreea de Sud şi Canada. In ceea ce priveste femeile din Bulgaria, jurnalistii Traveler’s Digest spun ca desi ţara lor nu este foarte cunoscuta, bulgaroaicele se aseamănă cu rusoaicele şi ucrainencele, fiind în general inalte si avand ochii deschisi la culoare.

 

Culmea ca inainte sa citesc acest articol ma gandeam ca oare pe ce loc sunt romancele. Am cautat un minut printre randuri sa vad daca nu am omis cumva ,din pacate ,nu.

 

Via mediafax

Tags:

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *