Tragem linie si mai departe

SunriseMa gandeam azi la ce ar fi cel mai important pentru un om atunci cand isi da seama ca a mai trecut un an din viata lui. La mine raspunsul a fost simplu, si anume, sa nu regret nimic din ceea ce am facut. Totusi sunt destule ganduri si repulsii ce te iau atunci cand te gandesti la un intreg an. Parca-ti vine sa schimbi ceva, sa dai timpul inapoi si sa intrebi acea persoana ceva, sa fi iesit mai repede, sa… sunt groaznic de multe.

Am trait extrem de multe faze misto alaturi de prietenii mei de-a lungul celor 359 de zile. S-au intamplat atat de multe lucruri incat e greu si sa imi aduc aminte de toate. Insa cele mai importante vor fi mereu acolo.. gata sa fie “accesate”. Am trecut prin cele mai nebunesti faze de care acum 2,3 ani nici nu credeam ca as putea sa ma apropii. Le-am trait pentru ca am destul de nebun in acel moment sa zic “hai s-o fac”, pentru ca mi-am trait clipa. Nu am incercat sa fiu altfel decat cum sunt eu.

La mine cam in fiecare an se intampla chestii nebunesti(intr-un mod bun) la o scara mai mare decat anul precedent. Si mai multe. Asa ca de la anul care vine am mari pretentii.

Sarbatori fericite!

Latest Comments

  1. Gorby December 29, 2013
    • vlad December 29, 2013
  2. Daniela December 29, 2013

Leave a Reply