Vedetele romanesti au ramas fara conturi

Un hacker român le-a spart conturile de Facebook si de mail mai multor vedete autohtone si a publicat pe internet poze compromitatoare, numere de telefon si conversatii private.

Bianca Dragusanu, Andreea Esca si EBA sunt câteva dintre victimele hackerului român “Fum Micul”, care a spart casutele de mail si conturile de Facebook ale mai multor vedete din România.

El a facut publice pe Facebook fotografiile, convorbirile si numerele de telefon la care a capatat acces în mod ilegal, declarând totodata ca dezvaluirile sale legate de lumea mondena sunt abia la început. Câteva alte vedete care au avut de suferit de pe urma lui “Fum Micul” sunt Corina Caragea, Diana Dumitrescu, Adrian Cristea, Laura Cosoi, Rona Hartner si Costi Ionita.

Plângere penala împotriva hacker-ului

Trustul Pro a sarit imediat în apararea vedetelor, sustinând, printr-un comunicat semnat de Biroul de Presa al Mediafax Group, ca a facut o plângere penala împotriva hackerului. De asemenea, comunicatul face apel la colegii de beasla, carora li s-a cerut sa nu publice informatiile legate de acest scandal, deoarece “folosirea lor constituie complicitate la infractiuni”.

Oamenii legii au precizat pentru EVZ ca sesizarea este coordonatade DIICOT si instrumentata de politistii de la Serviciul de Combatere a Fraudelor Informatice din Politia Român?. “În urma sesizarii depuse, urmeaza sa fie delegati ofiteri de combatere a fraudelor informatice pentru verificarea acestor informatii ?i identificare autorului”, au precizat surse judiciare.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *