Vplay.ro închis, din nou

Renumitul site de filme şi seriale online vplay.ro a fost pus, din nou, sub sechestru de către Parchetul de pe Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Domeniul se arată a fi parte dintr-un proces penal.

Am scris în anul 2012 despre faptul că Pro TV a trimis o sesizare la CNA privind 42 de site-uri care ofereau servicii media, fără a avea drepturi pe acestea. Paginile au fost şi atunci blocate, iar după o perioadă redeschise.

Celor din MediaPro nu le convine concurenta

Narcisa Iorga, membră CNA, zicea atunci că:

“Noi nu putem sancţiona site-urile care piratează filme” “Noi nu putem reglementa internetul. Singurul lucru pe care îl putem face este să sesizăm Poliţia şi Parchetul pentru preluarea conţinutului fără drept”

Probabil că în decursul acestor ani s-a acţionat pe alte căi, dosarul ajungând din câte se pare pe masa Secției de Urmărire Penală și Criminalistică.

Doar dintr-o simplă comparaţie putem observa diferenţele de rank dintre voyo(pagină dezvoltată de SC ProTV SRL) şi câteva sit-uri competitoare realizate de persoane fizice.

filmehdtraficvoyotrafic

990trafic

 

 

 

Se încearcă o intimidare a administratorilor acestor site-uri web din cauza concurenţei pe care o fac paginilor precum voyo sau netflix.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *