Treasure Hunt Cluj-Napoca 26 – 27 mai

Anul acesta Clujul are prilejul sa gazduiasca cel mai mare concurs de Treasure Hunt din tara. 30 de echipe se vor lupta pentru premiul cel mare a concursului, de 1.000 de euro.

Treasure Hunt cuprinde mai multe probe obligatorii, iar indeplinirea acestora le permite echipelor formate din trei participanti sa primeasca indiciul pentru urmatorul obiectiv. Obiectivele vor fi pozitionate in locuri inedite din oras, iar indiciile vor oferi concurentilor oportunitatea de a cunoaste orasul, pentru a descoperi in final „comoara” Clujului.

Pentru cei care sunt interesati sa participe, Treasure Hunt se va desfasura in doua zile, 26 – 27 mai 2012, cu pornire de la Casa de Cultura a Studentilor. Sambata, 26 mai, vor lua startul toate echipele, urmand ca duminica, 27 mai, sa participe la marea finala 30 de echipe, primele zece ajunse la finish din fiecare grupa. Participantii nu pot fi contactati si nu pot contacta pe nimeni telefonic, prin e-mail sau prin alt mijloc pe perioada desfasurarii concursului.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *